MENIU
Cum alegi marimea potrivita pentru ochelarii Ray-Ban Aviator
Saturday, Apr 9, 2016

Ray-Ban este unul dintre cei mai apreciati producatori de ochelari de soare, modelele sale avand un design foarte atractiv si oferind o protectie optima impotriva razelor UV. Modelul Aviator este primul lansat de brand si totodata cel mai popular al acestuia. Desi este un model foarte apreciat si vandut, destul de multe persoane nu stiu ca pot alege din mai multe marimi. E foarte important sa verifici marimea potrivita pentru tine inainte sa comanzi ochelarii.


Ray-Ban este unul dintre putinii producatori care ofera posibilitatea de a alege intre mai multe marimi. Acest lucru este extrem de util intrucat in ciuda faptului ca designul Aviator este potrivit pentru orice tip de fata, totul depinde de alegerea dimensiunilor potrivite.

Posibilitatea de a alege marimea ochelarilor este un semn foarte bun ca distribuitorul de la care cumperi este oficial si ca modelul este original.


Diversitate de dimensiuni pentru toate fetele

Ray-Ban masoara ochelarii folosind doua criterii: distanta dintre lentile (zona in care ochelarii se aseaza pe nas) si diametrul acestora. Masuratorile sunt prevazute pe unul dintre bratele care se prinde de urechi si au un format de tipul 50 – 22, unde primul numar reprezinta diametrul lentilei, iar cel de-al doilea reprezinta distanta dintre lentile.  Aceste masuratori pot face diferenta, ajutandu-te sa eviti aspectul de ochelari prea mari ce par imprumutati sau ochelari mici care par cumparati de la raionul de copii.


Marimea standard in cazul ochelarilor Aviator este de 58 mm. Modelele de 58 mm sunt considerate a fi medii, potrivindu-se pentru fetele celor mai multe dintre persoane. Este de mentionat faptul ca indiferent de marimea aleasa, ochelarii sunt usori si confortabili.


Pentru a te asigura ca alegi marimea potrivita poti masura o pereche de ochelari pe care deja o ai si care iti vine bine. Atunci cand porti ochelarii intra insa in discutie mai multe aspecte, precum confortul la prinderea de urechi sau stilul pe care vrei sa il inspiri. Ideal ar fi poti proba pe viu ochelarii, astfel incat sa te asiguri ca toate aspectele sunt pe masura si pe placul tau.


Un alt aspect pe care ar trebui sa il ai in vedere este ca modelele de Ray-Ban au dimensiuni ce arata cu totul diferit pe fata din cauza designului. Un model Aviator de 55 mm poate lasa astfel impresia ca ocupa o suprafata mai mare pe fata prin comparatie cu un model Wayfarer, asa ca depinde de fiecare data cum se potriveste designul cu dimensiunile ochelarilor si tipul fetei tale.

In concluzie, modelele de ochelari Ray-Ban Aviator sunt disponibile pe mai multe marimi, asa ca poti alege dimensiunile potrivite pentru tine. Desi modelul de 58 mm este cel standard si preferat de cele mai multe persoane, e posibil de exemplu ca fata ta sa fie prea mica pentru aceasta dimensiune. Pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita poti masura o pereche de ochelari care iti vine bine. Cum aspectul pe care il ofera ochelarii mai depinde si de alte elemente, varianta probarii pe viu a acestora ramane cea mai buna.

Post by Ochelari.net | 0 comment(s)

Related Articles