MENIU

Ochelari de soare Lacoste

Eticheta Lacoste a fost fondata de legendarul jucator de tenis francez, Rene Lacoste. Tricourile polo Lacoste cu faimosul logo cu crocodil este una din cele mai recunoscute imagini de moda a tuturor timpurilor. De-a lungul anilor, centrul comercial al modei a continuat sa isi largeasca gama de produse si astazi ofera si o selectie de ochelari de soare stilati, pe langa alte accesorii ale designerului.

Colectia de ochelari de soare Lacoste ofera design-uri minimaliste, dar si foarte stilizate, cu o gama larga de culori. Femeile ce nu vor sa rateze culorile din acest sezon ar trebui sa arunce o privire la modelul Lacoste L736S de ochelari de soare, varianta pe culoarea rosie. Acest model are o rama rosie, semi-transparenta si lentile maro gradient. Pe bratele acestor ochelari Lacoste este inclus o placuta de metal gravata cu logo-ul crocodilului.

Pentru un barbat increzator si sofisticat noi recomandam modelul L746S. Este o pereche de ochelari de soare pentru barbatii care nu sunt obsedati de ultimele trend-uri, dar care apreciaza calitatea inalta si design-ul stilat.

masculin
ochelari de soare Lacoste Street Blue L742S 424
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)