MENIU

Ochelari de soare Michael Kors

Michael Kors este un designer faimos din New York. Este vazut ca un designer de top in lumea modei internationale. Misiunea sa este sa prezinte viziunea de viata luxoasa barbatilor si femeilor de pe glob. Pe Ochelari.net va oferim o mostra a acestei viziuni prin intermediul colectiei noastre de ochelari de soare marca Michael Kors!

Principalele trend-uri abordate de ochelarii Michael Kors sunt stilurile mari, cu forme indraznete si o oarecare simplitate. Ochelarii Michael Kors sunt capabili sa capteze atentia, fara sa fie tipatori. Decoratiile si culorile aprinse sunt evitate. Designul este clasic si stilat oferind aerul de eleganta.

Totusi, ochelarii Michael Kors nu sunt apreciati numai pentru estetica. Performantele  de calitate sunt un factor cheie in procesul de design. Sunt folosite numai materiale de cea mai inalta calitate in realizarea ochelarilor de soare Michael Kors. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant: fani faimosi ai brandului includ nume ca Pierce Brosnan, Gwyneth Paltrow si Madonna.

feminin
ochelari de soare Michael Kors Slim Black M2844S 001
feminin
ochelari de soare Michael Kors Red M3646S 605
369 lei 498 lei
feminin
ochelari de soare Michael Kors Havana M2892S 240
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)